Nyitó oldal

BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁL 2015-ben is!

Közeledik Magyarország meghatározó autós-motoros a szezonnyitó fesztiválja! 2015. március 20-22. között újra megrendezésre kerül a BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁL a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!


EMATElindult az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS a honlapon. Itt a jó idő, lassan elővehetjük szeretett motorjainkat! És ahogy megszokhattuk, a jó idővel együtt jön a Budapest Motor Fesztivál is, ahol mindent beszerezhetünk ami a motorozáshoz, vagy magához a motorhoz szükséges. Mivel idén is rengeteg motoros gyűlik össze a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, érdemes már most megvenni a belépőt a rendezvényre, hogy elkerüljük a sorbanállást.

Kedvezmények!
Minden, a rendezvényre vásárolt belépő 20% kedvezményre is jogosít a GAS üzleteiben! Így a rendezvény után, érdemes jegyünket megtartani. Aki pedig itt az oldalon veszi meg a jegyét a Budapest Motor Fesztiválra, az a SiLverKart-al kötött megegyezésünk értelmében ingyen gokart futamot kap jegye mellé ajándékba!
A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatóak!
További információk a kedvezményekről ITT találhatók.

PROGRAMOK
2015. március 20. és 22. között újra rengeteg kiállító, ruhák, kiegészítők és szédületes programok várnak a fesztiválon. Vegyél meg mindent, ami a szezon indításához szükséges egy helyen! És persze itt lesznek a motorok is, mind 2015 legújabb járművei, mind pedig az Épített Motorok és Autók Találkozójának gyönyörű egyedi darabjai.  Ha pedig a programok érdekelnek igazán, akkor is érdemes kilátogatnod, hiszen minden évben rengeteg látnivalóval szolgálunk.

Idén is nálunk kerül megrendezésre a Gymkhana Országos Bajnokság most először több külföldi indulóval, a Hungarian Stunt Riding Bajnokság első fordulója, de érdemes lesz megtekinteni a freestyle motoros bemutatót is. Ezen felül elhozzuk a Hungaroring Motoros Akadémiát, a Magyar Mentőmotor Alapítvány pedig megmutatja, hogy hogy dolgoznak baj esetén. Illetve idén is mindenki letesztelheti tudását a KRESZ tanfolyamon. Azoknak, akik nem csak nézelődni szeretnének, a quad tesztelés és Safety Hungary is kiváló vezetési lehetőséget biztosít. A motorkerékpárral érkezők látogatónak lehetőségük nyílik, hogy a tavaszi szezon indulása előtt a helyszínen ellenőrizhessék járművük műszaki állapotát a MAMI szerelőinek segítségével. Aki pedig kíváncsi, hogy mit tettek hozzá honfitársaink a járművek fejlődéséhez és történelméhez, azokat sok szeretettel várja a "Magyarok a világ járműgyártásában" kiállítás. A kiskorúakat is számos érdekes program várja, többek között lehetőséget biztosítunk gyermekmotorozásra.

ÚJDONSÁGOK
A rendezvény történetében először kerül megszervezésre a Használtmotor Vásár, melyre kereskedők és magánszemélyek hozhatják ki motorkerékpárjukat, hogy a látogatók egy helyen válogathassanak a Képesmotor.hu kínálatának közel 100 motorja közül. Aki szeretné a rendezvényen értékesíteni motorját, az kattintson IDE. De ne feledkezzünk meg az importőrök lenyűgöző gyári kínálatáról sem. További újdonság a rendezvényen, hogy idén először mutatunk be elektromos motorokat a Budapest Motor Fesztiválon.

AMTS
A Budapest Motor Fesztivállal egy időben kerül megrendezésre a Carsyling.hu Tuning Show, mely két kiállítás így együtt alakítja ki az AMTS-t, vagyis az Autó, Motor, Tuning Show-t, a Tuning Show érdekességeiért, kérjük látogasson el az amts.hu oldalra.


Nyeremények
Idén is, mint minden évben látogatóink között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Azok, akik 2015. március 20. és 22. között részt vesznek a Budapest Motor Fesztiválon, esélyt kapnak, hogy megnyerjenek egy SHOEI NXR Inception TC-1-es sport/utcai bukósisakot. A Carstyling.hu Tuning Show nyereményjátékában is résztvevők, pedig esélyesek lesznek egy Volkswagen Scirocco elnyerésére. A nyeremények részleteihez kattints IDE.

Ne feledd, a show 2015-ben folytatódik, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban március 20-22. között.

Az eseményről további információkért érdeklődj a motorshow@hungexpo.hu e-mail címen!

Addig is mindenkinek balesetmentes motorozást, és széles utat kíván a Budapest Motor Fesztivál csapata!