Nyitó oldal

BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁL 2015-ben is!

Közeledik Magyarország meghatározó autós-motoros a szezonnyitó fesztiválja! 2015. március 20-22. között újra megrendezésre kerül a BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁL a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!


EMATElindult az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS a honlapon. Már csak pár hónap, és újra elővehetjük téli álmot alvó motorkerékpárjainkat! De hogy télen se maradjuk motoros hangulat nélkül, vedd meg a jegyedet már most a motorozás legnagyobb hazai szezonnyitó eseményére a BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁLRA, és lepd meg vele a családodat, motoros barátaidat már most!
 

PROGRAMOK
2015. március 20. és 22. között újra rengeteg kiállító, ruhák, motorok, kiegészítők és szédületes programok várnak a fesztiválon. Vegyél meg mindent, ami a szezon indításához szükséges egy helyen! Ha pedig a programok érdekelnek igazán, akkor is érdemes kilátogatnod, hiszen minden évben rengeteg látnivalóval szolgálunk. Újra itt lesz a Gymkhana Országos Bajnokság, Hungarian Stunt Riding Bajnokság, mentőmotoros bemutató, quad tesztelés, Épített Motorok és Autók találkozója, "Magyarok a világ járműgyártásában" kiállítás.
 

ÚJDONSÁGOK
És mindezeken kívül újdonságokkal is készülünk! Idén először használtmotor vásárt szervezünk, megtekinthetők lesznek különleges alternatív hajtású motorok, és egy kis kitekintésképpen: motorok a vízen.

AMTS

A Budapest Motor Fesztivállal egy időben kerül megrendezésre a Carsyling.hu Tuning Show, mely két kiállítás így együtt alakítja ki az AMTS-t, vagyis az Autó, Motor, Tuning Show-t.


Nyeremények
Idén is, mint minden évben látogatóink között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Azok, akik 2015. március 20. és 22. között részt vesznek a Budapest Motor Fesztiválon, esélyt kapnak, hogy megnyerjenek egy egyedi építésű Dirt Track motorkerékpárt, vagy egy SHOEI NXR Beaufighter TC-2-es sport/utcai bukósisakot. A Carstyling.hu Tuning Show nyereményjátékában is résztvevők, pedig esélyesek lesznek egy Volkswagen Scirocco elnyerésére. A nyeremények részleteihez kattints IDE.

Ne feledd, a show 2015-ben folytatódik, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban március 20-22. között.

Az eseményről további információkért érdeklődj a motorshow@hungexpo.hu e-mail címen!

Addig is mindenkinek kitartást, már csak néhány hónap, és újra motorkerékpárjaink nyergébe vethetjük magunkat. Aki pedig a hideg ellenére se válik meg motorjától, annak balesetmentes motorozást, és széles utat kíván a Budapest Motor Fesztivál csapata!